Ta grönt kort på Fors Golf!

Kom som du är, vi fixar allt och inga avgifter tillkommer

Medlemskap 2017!

Vi har något för alla! Inga städ- eller inträdesavgifter tillkommer

Pay & Play

Hos oss är alla välkomna!

Hålbeskrivning

Välkommen till Fors Golf!

På Fors Golf är alla varmt välkomna, nybörjare som erfaren golfspelare. Här kan du spela golf i en avslappnad och prestigelös miljö. Banan består av 18 fullängdshål, banan är slopad och medlem i Svenska Golfförbundet vilket betyder att du kan sänka ditt handicap hos oss. Du behöver inte ha något medlemskap i någon annan klubb eller något hcp-kort för att spela hos oss.

Fors Golf är beläget utmed väg 73 (Nynäsvägen) i Västerhaninge, cirka 20 min från Globen. Vi har ett övningsområden med bunker, puttinggreen och chippinggreen. Vår drivingrange är öppen dygnet runt och man använder sig av polletter eller rangekort i automaten. Vi har också Fors Golfklubb som idag består av ca 700 medlemmar. Mer information om medlemskap finns under rubriken “Fors Golfklubb”.

Fors Golf drivs av systrarna Sanna och Michaela Fröstad. Det som började som en 9-hålsbana med mattor vid tee har idag utvecklats till en fin 18-hålsbana med grästees. Vår vision är att Fors Golf ska ge en personlig och trevlig golfupplevelse.


 

 

 

 

Fors Golf

Våra öppettider:

Banan öppen

Rangen öppen

Receptionens öppettider:

Måndag - torsdag kl. 09.00-20.00

Fredag 09.00-18.00

Lördag - söndag kl. 08.00-17.00

Telefon: 08-500 268 70

 Vitsåvägen 2, 137 91 Västerhaninge

 08-500 268 70

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vägbeskrivning:

Väg 73 mot Nynäshamn, ta avfarten mot Årsta Havsbad/Berga. Direkt efter avfarten svänger du vänster, kör under bron och tar första avfarten till höger.  

Väder

Just nu