Från och med juni 2023 renodlar vi våra medlemspaket – från tidigare 10 paket till 6. De sju guldpaketen har blivit tre – grund, plus och premium, där du sedan väljer din ålder eller kategorierna pensionär eller studerande. För dig som redan har ett medlemspaket enligt tidigare paketering blir det ingen skillnad i innehåll eller prissättning, vi kommer stegvis att konvertera medlemskapen till dess nya paketeringar.
Varför vara medlem? Som pay and play-bana kan fortfarande vem som helst spela golf hos oss, utan medlemskap – men för den som vill få ut mer av golfen finns flera fördelar med medlemskapen. I samtliga våra guldpaket ges fritt tillträde till vår golfbana alla dagar i veckan. Du får även 10% rabatt på ordinarie greenfee-avgift för upp till tre medföljande gäster. Guldmedlemmar får också rabatterad rangekostnad.
För dig som kanske inte spelar så ofta, men ändå vill ha en klubbtillhörighet och kunna nyttja vissa av våra medlemsförmåner kan något av silver, brons eller kopparpaketen vara ett alternativ. Dessa medlemsskap kan också när som helst uppgraderas om så önskas. Läs gärna mer på vår sida med medlemskap, som du hittar här.

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.