Upplev TrackMan Range på Fors Golf– virtuellt spel i det fria!

På Fors Golf är vi naturligtvis lite extra stolta över att ha varit först i Stockholm med att erbjuda TrackMan Range. I maj 2022 introducerade vi möjligheten att spela virtuell golf i det fria. Här gäller drop in och inga extra avgifter tillkommer. Du betalar för bollhinken – välj sedan din plats på någon av våra 19 markerade TrackMan-mattor utomhus, eller i mån av plats under tak i vårt eget Trackman-bås.

Vad är TrackMan Range?

TrackMan är ett s.k tracer-system som tar både golfen och rangen till en helt ny nivå. Med TrackMan kan du spela olika roliga spel, banor och även få exakta data om dina golfslag – något som hjälper dig att utvecklas som golfspelare. Lika nyttigt som underhållande! 

Fors Golf har installerat TrackMan på 19 rangemattor utomhus och på fyra mattor i vårt Trackman Range-bås. Här finns 4 stycken 27-tums skärmar där du får exakta data om dina golfslag. Du får ut statistik så som bollflykt, längd, höjd, bollhastighet, startvinkel och startriktning mm. Du kan även spela roliga och utmanade spel som longest drive, closest to pin, och bullseye. Passa på att samla vännerna och välj bland flera spännande banor från världens olika hörn!

På utomhusmattorna kopplar du upp dig till din mobil eller ipad. Likväl som i Trackman-båset får du exakta data om ditt golfslag och du varvar både teknik med underhållande spel. 

Så här gör du för att använda TrackMan:

Drop in gäller, därmed krävs ingen förbokning. 

Ingen extra avgift tillkommer för att använda TrackMan, det är bara att komma och köra!

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.