SPELA

Fors Golf i Haninge – pay and play i södra Stockholm – 18-hålsbana och range

Bara 20 minuters bilresa från Stockholm city, längs riksväg 73 mot Nynäshamn, väntar Fors Golf med sin 18-hålsbana och driving range med hela 44 mattor. Här finns också övningsområden med bunker, puttinggreen och chippinggreen. I vårt Trackman-bås kan du dessutom öva svingen oavsett väder! Fors Golf är öppen för alla och inget HCP krävs. Väljer du att bli guldmedlem spelar du fritt alla dagar i veckan!

Vad kostar DET?

Laddad för nya utmaningar på vår 18-håls bana eller på rangen? På Fors Golf erbjuder vi härligt pay and play-spel för alla åldrar, sju dagar i veckan! Klicka vidare och läs mer om våra priser för greeenfee och range. 

Boka

Din nästa golfrunda är bara några klick bort. Använd vår online-bokning för att smidigt hitta din nästa tid. Här får du också en översikt kring villkor och förutsättningar för allas vår trivsel på golfbanan. 

Om banan

På Fors Golf i Västerhaninge är alla varmt välkomna – såväl nybörjare som den erfarne golfspelaren. Här kan du spela golf i en avslappnad och prestigelös miljö. Vi erbjuder 18 fullängdshål i naturskön atmosfär, alldeles intill riksväg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn. 

För företaget

Att samla gruppen på Fors Golf är enkelt! Här finns alla förutsättningar,  även för nybörjaren, att få prova golf i en härlig och lättillgänglig miljö. Det är smidigt att komma till oss –  med bil eller abonnerad buss är du här inom en halvtimmes färd från huvudstaden. 

Trackman Range

Med Trackman Range kan du spela interaktivt bland några av världens golfbanor, målträna och få analyser kring din sving. TrackMan är ett s.k tracer-system som tar både golfen och rangen till en helt ny nivå. En träning som är lika nyttigt som den är underhållande! 

Range

Välkommen till Fors Golfs stora, fina rangeområde. Vi erbjuder hela 44 mattor och puttinggreen, med ett bra närspelsområde där du kan träna chipp, pitch och bunkerslag. 

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.