Om Fors Golf

Fors Golf är ett familjeföretag med rötterna i skogs- och lantbruk. På ängarna intill riksväg 73 öppnades 1997 en enklare range med några enstaka mattor. Den gamla gårdstraktorn från Årsta säteri tjänstgjorde som bollplockare. Här fanns också en egendesignad bolltvätt i form av en cementblandare med en plastmatta i. I den lilla kiosken gräddades frasiga våfflor utifrån ett anrikt gårdsrecept med kärlek och omsorg.

Idag har Fors utvecklats till en fin 18-hålsbana med riktiga greener, grästees, en stor range, övningsområden, servering och golfshop. Därtill finns en bred kursverksamhet för både stora och små och för nybörjare och proffs. 

Familjens entusiaster har vuxit till ett helt team, passionerade för golfen.  Några är på proffsnivå, medan andra spelar hellre än bra. En skön och mångfacetterad blandning – och inte minst som ett representativt tvärsnitt av våra besökare. Fors Golf vill fortsätta stå för parollen ”Golf för alla”. Öppet och okrångligt. Välkommen du också!

Öppettider

Har du frågor om medlemskap eller vill boka tid på banan? Klicka och läs mer om receptionens öppettider. Här hittar du också vår golfshop med tillbehör och annat smått och gott.

Äta på Fors Golf

I vår foodtruck hittar du Allgotts, vars egenhändiga hamburgerbiffar steks a la minute och serveras i briochebröd. Förutom gatuköksfavoriter erbjuds också annat gott för dig i farten! 

VÅR HISTORIA

Fors Golf är ett familjeföretag med rötterna i skogs- och lantbruk. Ända sedan den enkla starten på 1990-talet har devisen varit att låta golf vara tillgängligt för alla. Allt började med en traktor, en cementblandare och några frasiga våfflor. 

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.