På Fors Golf i Västerhaninge är alla varmt välkomna – såväl nybörjare som den erfarne golfspelaren. Här kan du spela golf i en avslappnad och prestigelös miljö, alldeles intill riksväg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi erbjuder spel på 18 fullängdshål, som kan förkortas till 9 om du har ont om tid (gäller ej helg före kl. 15.00). 

Banan på Fors Golf är slopad och ansluten till Svenska Golfförbundet, vilket innebär att du kan sänka ditt handicap hos oss. Du behöver inte ha något medlemskap i någon annan klubb eller något hcp-kort för att spela hos oss.

Fors Golf är beläget utmed väg 73 (Nynäsvägen) i Västerhaninge, cirka 20 min från Globen. Vi har ett övningsområden med bunker, puttinggreen och chippinggreen. Vår drivingrange är öppen dygnet runt. Du använder dig av polletter eller rangekort i automaten.

Vår vision är att Fors Golf ska ge dig bästa möjliga golfupplevelse – personligt, trevligt och lättillgängligt! Apropå lättillgängligt – låt inte ett pressat schema komma mellan dig och golfen. Kan du inte gå alla 18 hål, så kan du korta ned rundan till nio (gäller ej helg före 15.00). 

Vi arbetar med ständig utveckling – både för golfspelaren och moder jord!

Under 2023 har vi byggt om gula tee på hål 1 och 8. Där lägger vi ut färdigt gräs som är spelbart mot mitten av juni. Vi erbjuder reducerad greenfee under denna tid, prata gärna med receptionen för ytterligare information. 

Gula tee hål 17 flyttas fram till röda tee.

Vidareutvecklingen av Fors Golf påbörjades under säsongen 2022, då vi byggde om fyra stycken tees och även anlade nya vattendammar på anläggningen. Med en förnyad bana av roliga hinder har vi skapat nya utmaningar för golfspelaren – men det finns också ett miljötänk med i bilden. Med de nya dammarna har vi möjliggjort nya platser för salamandrar och grodor att leva och bo i. 

Vi fortsätter kontinuerligt att arbeta med förbättringar av banan och att skapa bästa möjliga förutsättningar för både människa och natur. 

Hålbeskrivning

Slope

Fors Golf är medlem i Svenska Golfförbundet. Detta innebär att du som gästspelare eller medlem kan registrera dina sänkningar respektive höjningar via exempel Golf.se

Rangekampanj

Fyller du på kortet med minst 500 kr så fyller vi på det med det dubbla!

Rangekampanjen gäller tom. 2024-04-30, klicka nedan för fullständiga villkor och hur du tar del av erbjudandet.

Greenfeeutbyten 2023

  • Haninge GK 20% på ordinarie greenfee helgfria vardagar.
  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.


Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.