Planera din nästa kickoff eller konferens på Fors Golf!

Att samla gruppen på Fors Golf är enkelt! Här finns alla förutsättningar,  även för nybörjaren, att få prova golf i en härlig och lättillgänglig miljö. Det är smidigt att komma till oss –  med bil eller abonnerad buss är du här inom en halvtimmes färd från huvudstaden. Vi har en stor parkering, med gott om utrymme även för bussar. För den som väljer att åka kollektivt finns  pendeltågsstation i Västerhaninge, med anslutningsbuss mot Årsta Havsbad. Cirka 10 minuter från busstationen i Västerhaninge är du framme vid vår golfbana. 

Väl på plats hos oss kan du samla ditt team och jobba ostört. Vi har en enklare konferensdel för grupper upp till cirka 30 personer. Men framför allt är Fors Golf en plats för umgänge och teambuilding. Här kan vi arrangera tävlingar och golfkurser både på green och på range. Du har dessutom goda möjligheter till kringarrangemang i Haninges fantastiska skärgård.

Prata med oss eller skicka ett mail till kansliet@forsgolf.se så skräddarsyr vi ett paket för just din grupp!

FORS GOLF
FÖR FÖRETAGET

Hyr vår TrackMan Range-lounge!

Vill du skapa en härlig stund med dina arbetskollegor, vänner eller släkt – och samtidigt bjuda in till en sammansvetsande och rolig aktivitet? Varför inte hyra vår TrackMan Lounge för ditt sällskap. 

I TrackMan Lounge finns fyra HD-skärmar med tillhörande rangemattor, där ni kan spela virtuellt på olika utmanande golfbanor och skjuta ut bollarna i det fria . Passa på att träna svingen och få den utvärderad eller låt er bara roas av olika spel – i skydd av väder och vind. 

I loungen finns enklare sittplatser för tilltugg och mingel. Vi kan också ordna catering och uppdukade platser i vårt angränsande klubbhus. 

Tveka inte att kontakta kansliet@forsgolf.se för ett skräddarsytt förslag utifrån dina önskemål. 

TrackManRange-screens_courses 1

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.