Hur behandlar vi din personliga information?

När du beställer varor eller tjänster så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Det kan handla om var du bor, vilken e-postadress du har och vad du beställer. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen. På denna sida beskriver vi hur vi hanterar vår information. Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade – alltid. Det gäller även när det kommer till information.

Sammanfattning av vår informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta dina kontaktuppgifter för att kunna leverera tjänsten du har beställt.
Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av vår informationshantering:

Vilka system hamnar dina uppgifter i?

När du beställer tjänster hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och utföra de tjänster du beställt.

Golfförbundets IT-system (GIT)
Vi använder ett system för vår hela vår verksamhet som heter GIT och ett ekonomisystem som heter Fortnox. Det är en främst en databas över våra kunder och deras medlemskap.

I beställningen finns information om vilken tjänst du beställt, namn, adress, telefonnummer och mejl. Vi skriver aldrig någon personlig information i notisfältet, utan bara sådant som är relaterat till beställningen. Det är bara vi och GIT-tekniker och kundansvariga som har tillgång till systemet och ingen bearbetar dina uppgifter utom vi.

Dina kundmejl
Vi använder PIN för vår kundservicemejl. När du mejlar till info@forsgolf.se är det alltså PIN’s e-posttjänst vi använder. Normalt sett raderar vi inkomna mejl senast 2-3 månader efter att vi mottagit dem. Behöver vi spara någon information så lägger vi över den informationen i GIT.

Dataskyddsansvarig hos Fors Golf

Vår VD är dataskyddsansvarig och ansvarar för att alla medarbetare är insatta i hur vi bearbetar information.
Vill du ha ytterligare uppgifter om vår informationshantering, tveka inte att höra av dig till info@forsgolf.se

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att utföra din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig och ditt telefonnummer för att ringa till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk informationsmejlet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.

Varför sparar vi information?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

Ta bort din information från vår databas

Den information vi sparar finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.
Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@forsgolf.se

Greenfeeutbyten

  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.

 

Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.