Golfutbildning

Lära känna golfen från grunden? Eller ta ditt spel mot nya höjder? Fors Golf har utbildningarna!

Fors Golf i Västerhaninge finns för alla. Gammal som ung, nybörjare som proffs. Med våra skickliga och entusiastiska golftränare får du rätt hjälp för att antingen lära känna golfspelandet från grunden – eller ta dig vidare mot nya mål i ditt spelande. Vi erbjuder både individuellt utformade privatlektioner och gruppträning för alla åldrar. För familjens yngre har vi ett anpassat juniorprogram med såväl sommarläger som kvällskurser till hösten.

Privatlektioner

Vill du ta ditt spel till en helt ny nivå och få insikter om vad som behöver utvecklas? Passa på att få en skräddarsydd handledning av vårt pro Stefan Sandqvist.

Gruppträning

Ett både socialt och lärorikt sätt att lära känna golfens olika tekniker. Läs mer om våra grund- och fortsättningskurser under vår, sommar och höst!

JUNIORTRÄNING

Juniorträningen är öppen för alla.  Inga förkunskaper behövs och vi varvar spelteknik med lek – och inte minst med ett rejält knippe social samvaro. 

Drop-in träning

Du har väl inte missat att vi har drop-in träningar i sommar? Att komma på en drop-in träning ger en bra möjlighet till att få lite tips och tricks från vår Pro Stefan Sandqvist.

Greenfeeutbyten 2023

  • Haninge GK 20% på ordinarie greenfee helgfria vardagar.
  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.


Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.