Senaste nytt

Allmän info.

Just nu ser vi över alla förbättringar till 2024 och vi ligger inte på latsidan kan vi säga även om inget kan visas utåt ännu.

Såsom extra erbjudanden medlemmar, event, tävlingar, utbildningsdelen, matvagnens utbud, skisser på nytt koncept för 2025 för den nya delen som ska växa fram mm.

Vi kan inte visa skisser ännu då det är under arbete.

Övrig info såhär i slutet på säsongen.

Vi har öppet i trackman vardagar till 20.00 helger 21.00.

Range fortsätter ha öppet så länge det är snöfritt.

Receptionen har öppet till 1/11. Obs då stänger vi även av vattnet.

Banan har bollränna efter detta och är endast stängd vid frost och snö.

Receptionen har öppet vard. 10-16, helg 9-16 tills 1/11.

Väl mött. Fors Golf Crew.

Planerad detaljplan på delar på Fors mark för 2025/2026

Då var det dags att informera om att en del av Fors Mark har under en längre tid varit under detaljplanearbete hos Haninge Kommun.

Detta har nu gått ut på samråd och finns att läsa om på Haninge kommuns hemsida då det är nu offentliga handlingar.

I huvudsak omfattar planen rangen området.

I samma plan finns ett helt nytt område inritat för range och med faciliteter samt med en del förändringar av nya samt att gamla hål tas bort. (Marken kring hål 17, rangen kommer bli lika lång och bred som i dagsläget.

Ifall planen antas så blir vi en 12 hålsbana. Detta kan då ske tidigast säsongen 2025.

Vi vet ju ännu inte när detta går igenom så observera att detta är bara preliminär informationen.

För frågor går det bra att maila till info@forsgolf.se

Kommande aktiviteter.

KLUBBMÄSTERSKAPEN

Glöm inte anmäla er till KM helgen 26-27/8 på mingolf.se.

JUNIORTRÄNING

Så nu drar juniorträningen igång igen.

Träningsperiod 2 – 12 tillfällen varav 6 måndagar & 6 torsdagar
Start: v.33 (måndag 14/8 & torsdag 17/8)
Pågår t.o.m. v.38 (måndag 18/9 och torsdag 21/9)

Grupp 1 – även kallad Fors Golf Bees tränar 17:30 – 18:15
Grupp 2 – även kallad Fors Golf Mustangs tränar 18:30 – 19:45

se mer under fliken golfutbildning.

Nya och nygamla ansikten på Fors Golf

Från och med den nya golfsäsongen 2023 är vi på Fors glada att kunna välkomna nya eldsjälar i vårt team. För att bättre möta efterfrågan och ta hand om våra besökare har vi gjort nyrekryteringar för reception och banarbete. Susanna som var med redan från starten av Fors Golf är nu tillbaka som driftsansvarig. Förutom ett övergripande ansvar för organisationen och våra team kommer Susanna att hålla i våra företagskontakter och gruppbokningar.
Utöver våra ordinarie medarbetare har vi också många engagerade som driver egna verksamheter, med tydlig koppling till Fors Golf. De bidrar med allt ifrån skötsel av anläggningen till att ge mervärden för våra besökare, som t ex Allgotts i vår omtyckta foodtruck. Välkommen in och träffa både nya och gamla eldsjälar hos oss på Fors Golf!

Fors Golf breddar utbudet för företag och föreningar

Sommaren står för dörren och med en höst i sikte är det snart dags att samla kollegor och kunder för kick off och konferens. På Fors Golf rustar vi nu för en kommande säsong med nya erbjudanden riktade till företag och föreningar.
Vår satsning på TrackMan Range med loungebyggnad möjliggör för den lilla gruppen att träffas och göra roliga aktiviteter tillsammans. Den större gruppen kan med fördelas delas upp, där några spelar Trackman och några går en runda på golfbanan – för att sedan byta aktivitet med varandra. Efter gemensamma friska tag kan man sedan samlas, exempelvis i klubbhuset, över en lunch eller eftermiddagsfika.
I skrivande stund paketerar vi även ett påbyggnadskoncept, där arrangemanget på Fors kan kombineras med utflykter och äventyr i Haninges skogar och skärgård.
Är du intresserad av att göra något med dina medarbetare eller medlemmar exempelvis i föreningen, tveka inte att prata med oss för ett skräddarsytt koncept!

Nya medlemspaket lanseras

Från och med juni 2023 renodlar vi våra medlemspaket – från tidigare 10 paket till 6. De sju guldpaketen har blivit tre – grund, plus och premium, där du sedan väljer din ålder eller kategorierna pensionär eller studerande. För dig som redan har ett medlemspaket enligt tidigare paketering blir det ingen skillnad i innehåll eller prissättning, vi kommer stegvis att konvertera medlemskapen till dess nya paketeringar.
Varför vara medlem? Som pay and play-bana kan fortfarande vem som helst spela golf hos oss, utan medlemskap – men för den som vill få ut mer av golfen finns flera fördelar med medlemskapen. I samtliga våra guldpaket ges fritt tillträde till vår golfbana alla dagar i veckan. Du får även 10% rabatt på ordinarie greenfee-avgift för upp till tre medföljande gäster. Guldmedlemmar får också rabatterad rangekostnad.
För dig som kanske inte spelar så ofta, men ändå vill ha en klubbtillhörighet och kunna nyttja vissa av våra medlemsförmåner kan något av silver, brons eller kopparpaketen vara ett alternativ. Dessa medlemsskap kan också när som helst uppgraderas om så önskas. Läs gärna mer på vår sida med medlemskap, som du hittar här.

Rangekampanj

Fyller du på kortet med minst 500 kr så fyller vi på det med det dubbla!

Rangekampanjen gäller tom. 2024-04-30, klicka nedan för fullständiga villkor och hur du tar del av erbjudandet.

Greenfeeutbyten 2023

  • Haninge GK 20% på ordinarie greenfee helgfria vardagar.
  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.


Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.