Senaste nytt

Nya och nygamla ansikten på Fors Golf

Från och med den nya golfsäsongen 2023 är vi på Fors glada att kunna välkomna nya eldsjälar i vårt team. För att bättre möta efterfrågan och ta hand om våra besökare har vi gjort nyrekryteringar för reception och banarbete. Susanna som var med redan från starten av Fors Golf är nu tillbaka som driftsansvarig. Förutom ett övergripande ansvar för organisationen och våra team kommer Susanna att hålla i våra företagskontakter och gruppbokningar.
Utöver våra ordinarie medarbetare har vi också många engagerade som driver egna verksamheter, med tydlig koppling till Fors Golf. De bidrar med allt ifrån skötsel av anläggningen till att ge mervärden för våra besökare, som t ex Allgotts i vår omtyckta foodtruck. Välkommen in och träffa både nya och gamla eldsjälar hos oss på Fors Golf!

Fors Golf breddar utbudet för företag och föreningar

Sommaren står för dörren och med en höst i sikte är det snart dags att samla kollegor och kunder för kick off och konferens. På Fors Golf rustar vi nu för en kommande säsong med nya erbjudanden riktade till företag och föreningar.
Vår satsning på TrackMan Range med loungebyggnad möjliggör för den lilla gruppen att träffas och göra roliga aktiviteter tillsammans. Den större gruppen kan med fördelas delas upp, där några spelar Trackman och några går en runda på golfbanan – för att sedan byta aktivitet med varandra. Efter gemensamma friska tag kan man sedan samlas, exempelvis i klubbhuset, över en lunch eller eftermiddagsfika.
I skrivande stund paketerar vi även ett påbyggnadskoncept, där arrangemanget på Fors kan kombineras med utflykter och äventyr i Haninges skogar och skärgård.
Är du intresserad av att göra något med dina medarbetare eller medlemmar exempelvis i föreningen, tveka inte att prata med oss för ett skräddarsytt koncept!

Nya medlemspaket lanseras

Från och med juni 2023 renodlar vi våra medlemspaket – från tidigare 10 paket till 6. De sju guldpaketen har blivit tre – grund, plus och premium, där du sedan väljer din ålder eller kategorierna pensionär eller studerande. För dig som redan har ett medlemspaket enligt tidigare paketering blir det ingen skillnad i innehåll eller prissättning, vi kommer stegvis att konvertera medlemskapen till dess nya paketeringar.
Varför vara medlem? Som pay and play-bana kan fortfarande vem som helst spela golf hos oss, utan medlemskap – men för den som vill få ut mer av golfen finns flera fördelar med medlemskapen. I samtliga våra guldpaket ges fritt tillträde till vår golfbana alla dagar i veckan. Du får även 10% rabatt på ordinarie greenfee-avgift för upp till tre medföljande gäster. Guldmedlemmar får också rabatterad rangekostnad.
För dig som kanske inte spelar så ofta, men ändå vill ha en klubbtillhörighet och kunna nyttja vissa av våra medlemsförmåner kan något av silver, brons eller kopparpaketen vara ett alternativ. Dessa medlemsskap kan också när som helst uppgraderas om så önskas. Läs gärna mer på vår sida med medlemskap, som du hittar här.

Greenfeeutbyten 2023

  • Haninge GK 20% på ordinarie greenfee helgfria vardagar.
  • Nynäshamns GK: 18 hål greenfee 350kr helgfri måndag-fredag
  • Gotska GK: 250 kr i greenfee alla dagar. 100kr för juniorer.


Greenfeeutbyte gäller endast när båda golfanläggningarna har förklarat banan öppen och bemannad reception råder.